Käyttöehdot

Sisällysluettelo

Yleistä

Nämä käyttöehdot koskevat Radflek-tuotteen tarjouspyyntöjä, tilauksia, toimituksia ja asennuksia. Ehdot ovat voimassa kaikille yksityisille ja yritysasiakkaille, jotka käyttävät Radflek-tuotteita tai palveluita. Ehtojen tarkoituksena on varmistaa, että molemmat osapuolet ymmärtävät oikeutensa ja velvollisuutensa selvästi, ja että asiakkaalle tarjotaan johdonmukainen ja laadukas palvelu. Käyttöehtojen hyväksyminen on edellytys Radflek-tuotteiden tai -palveluiden käyttämiselle. Jos et hyväksy näitä ehtoja, ole hyvä ja älä käytä Radflek-tuotteita tai -palveluita. Huomioithan, että nämä ehdot voivat päivittyä ajoittain ilman erillistä ilmoitusta. Suosittelemme tarkistamaan ehdot säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta.

Tarjouspyyntö

Tarjouspyynnön jättäminen Radflek-tuotteille tai -palveluille ei ole sitovaa asiakkaalle. Tarjouspyyntö on ilmaus kiinnostuksesta, mutta ei velvoita asiakasta tai meitä mihinkään sopimukseen tai kauppaan.

Kun olemme vastaanottaneet tarjouspyyntösi, teemme parhaamme käsitellä sen mahdollisimman nopeasti. Otamme yhteyttä sinuun lisätietojen saamiseksi ja/tai tarjoamme sinulle yksityiskohtaisen tarjouksen, joka sisältää hinnat, toimitusehdot ja muut relevantit tiedot.

On asiakkaan vastuu tarkistaa tarjouksen tiedot ja varmistaa, että ne vastaavat hänen tarpeitaan ennen tarjouksen hyväksymistä.

Tarjouksen hyväksyminen ja asennus

Tarjouksen hyväksyminen ja asennus edellyttävät näiden käyttöehtojen hyväksymistä. Kun tarjous on hyväksytty, asiakas ja me sitoudumme sopimuksen ehtoihin, mukaan lukien kaikki hinnat, toimitusehdot ja aikataulut.

Asennus suoritetaan sovitussa aikataulussa ja paikassa. Mikäli asennusaikataulu muuttuu, molempia osapuolia sitovat uudet ehdot, jotka sovitaan kirjallisesti.

Asennuksen jälkeen asiakkaan on tarkistettava ja vahvistettava, että työ on suoritettu asianmukaisesti ja että kaikki Radflek-tuotteet toimivat odotetulla tavalla.

Epäselvissä tilanteissa tai asennusongelmissa asiakkaan tulee ottaa välittömästi yhteyttä meihin, jotta voimme ryhtyä tarvittaviin korjaustoimiin.

Takuu ja palautukset

Tuotteella on 3 vuoden takuu alkaen ostohetkestä. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet, mutta ei koske normaalia kulumista tai vahinkoja, jotka johtuvat tuotteen väärinkäytöstä tai huolimattomasta käsittelystä.

Palautusoikeus on voimassa 14 päivän kuluessa tuotteen toimituksesta, mutta vain, jos tuotetta ei ole vielä asennettu. Tuote on asiakaskohtaisesti muokattu, ja siksi palautusoikeus raukeaa automaattisesti, kun tuote on asennettu.

Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäisessä pakkauksessaan ja siinä kunnossa, että se on myyntikelpoinen. Palautuksesta aiheutuvat kulut maksaa asiakas.

Mikäli takuuseen tai palautukseen liittyy epäselvyyksiä, asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman nopeasti.

Salassapitovelvollisuus

Asiakas sitoutuu pitämään salassa kaikki yhtiön antamat salassa pidettävät tiedot. Tämä kattaa kaiken liiketoiminnallisen, teknisen ja muun luottamuksellisen tiedon, jota voidaan pitää yrityksen omaisuutena tai liikesalaisuutena.

Salassapitovelvollisuus on voimassa sopimuksen keston ajan sekä kaksi vuotta sopimuksen päättymisen jälkeen. Jos asiakas rikkoo salassapitovelvollisuutta, yritys voi vaatia asiakkaalta korvausta aiheutuneista vahingoista sekä käyttää muita laillisia keinoja oikeuksiensa turvaamiseksi.

Salassapitovelvollisuus ei koske tietoja, jotka ovat yleisesti saatavilla tai jotka asiakas on saanut kolmannelta osapuolelta ilman salassapitovelvoitetta.

Mikäli asiakkaan on lain mukaan annettava luottamuksellista tietoa kolmannelle osapuolelle, asiakkaan on ilmoitettava yritykselle etukäteen ja keskusteltava menettelytavoista.

Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Vastaamme yleensä 24 tunnin kuluessa.

Käyttäjävastuut

Käyttäjä on yksin vastuussa tietojensa oikeellisuudesta ja salasanojensa turvallisuudesta. Käyttäjä on myös vastuussa kaikista toimenpiteistä, jotka tehdään hänen käyttäjätunnuksellaan.

Force Majeure

Emme ole vastuussa palvelun keskeytyksistä tai viivästyksistä, jotka johtuvat ylivoimaisista esteistä, kuten luonnonkatastrofeista, sotatoimista tai muista ennalta arvaamattomista olosuhteista.

Henkilötietojen käsittely

Yhtiö kerää ja käsittelee henkilötietoja voimassa olevan tietosuojalainsäädännön, erityisesti EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR), mukaisesti.

Henkilötietoja kerätään asiakashankinnan, tarjouspyyntöjen käsittelyn, toimitusten suorittamisen ja asiakaspalvelun tarkoituksiin. Kerättäviä tietoja ovat muun muassa nimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite, postinumero, kaupunki, talotyyppi, pattereiden määrä ja lämmitysmuoto.

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman asianomaisen suostumusta, lukuun ottamatta tilanteita, joissa se on välttämätöntä sopimuksen täyttämiseksi tai laki vaatii tietojen luovuttamista.

Tietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi ja lainmukaisen velvoitteen noudattamiseksi.

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa, korjata tai poistaa itseään koskevat henkilötiedot. Tarkempia tietoja tietosuojakäytännöistämme löytyy erillisestä tietosuojaselosteesta.

Asiakaspalvelu ja tuki

Yhtiö tarjoaa asiakastukea arkisin klo 9-17. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai chat-palvelun kautta.

Asiakaspalvelumme pyrkii vastaamaan kaikkiin sähköpostikyselyihin 24 tunnin kuluessa ja puhelinkyselyihin mahdollisimman nopeasti. Asiakastuen tavoitteena on tarjota selkeää ja ammattitaitoista palvelua kaikissa tuotteeseen ja palveluihin liittyvissä kysymyksissä.

Vakavissa teknisissä ongelmissa tai reklamaatioissa suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse, jotta voimme varmistaa tapauksen dokumentoinnin ja nopean käsittelyn.

Asiakaspalvelun yhteystiedot ja tarkemmat ohjeet ongelmatilanteiden varalta löytyvät verkkosivuiltamme.

Päivitykset käyttöehtoihin

Yhtiö pidättää oikeuden päivittää näitä käyttöehtoja milloin tahansa. Päivitetyt ehdot astuvat voimaan heti niiden julkaisemisen jälkeen verkkosivuillamme.

Asiakkaan on suositeltavaa tarkistaa käyttöehdot säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Jatkamalla palvelun käyttöä käyttöehtojen muutosten jälkeen katsotaan, että asiakas on hyväksynyt uudet ehdot.

Mikäli käyttöehtojen muutokset ovat merkittäviä, pyrimme ilmoittamaan niistä etukäteen sähköpostitse tai palvelun sisäisen ilmoituksen kautta.